Rolluiken - Roma

Roma Rolluiken

Warmtewerend - Geluidswerend - Verduisterend -Veiligheid - Vormgeving - Comfort

Zomaar een aantal trefwoorden die van toepassing zijn op de Roma rolluiken; in europa het  toonaangevendste bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen en verder ontwikkelen van duurzame, kwalitatief hoogwaardige rolluiken.

Keuze uit gerolvormde( dikte 0.8mm) of geextrudeerde kasten(dikte 2.0mm) in een ronde of hoekige vorm.Kastmaten beginnen al bij 90mm!;uiteraard toepasbaar afhankelijk hoe groot het raam of de deur is.  

Kast, geleiders en onderlijst verkrijgbaar in meer dan 330 verschillende kleuren.

Bij de dubbelwandige aluminium lamellen, die voorzien zijn van CFK-vrij schuim voor een betere stabiliteit en isolerende werking, heeft u de  keuze uit 19 kleuren. Standaard worden de Roma rolluiken geleverd met versterkte geïntegreerde onderlijst tegen optillen zonder meerprijs. Bij andere merken rolluiken betaalt u hiervoor een behoorlijke meerprijs...

Hoe u het Roma rolluik gaat bedienen gaan we samen bepalen; kiest u voor een bandbediening, Somfy buismotor met schakelaar of afstandsbediening. Zelfs Solar aandrijving (zonnecel) is een optie.

U verzekert zich van optimale veiligheid door een veiligheidspakket los te laten op het rolluik. Versterkte geleiding tegen openbuiging,borgingspennen, versterkte onderlijst tegen optillen van het panster(standaard), directe verbinding van het pantser aan de as i.p.v. ophangveren(standaard) etc. Het rolluik kan zelfs worden uitgevoerd met een protectlamel of een Genio- bewegingsmelder........Tal van mogelijkheden dus !

Ook levert Roma garagedeuren, buitenjaloezieën, dakraam rolluiken met kantelbare lamellen, rolluiken met geïntegreerde horsystemen, rolluiken voor schuine ramen en het nieuwste type rolluik met een hele fijne lamel: S-onro.(uitzicht van een screen met de veiligheid van een rolluik)

Neem ook eens een kijkje op de website van Roma:  www.romabenelux.nl   
En bekijk het virtuele huis op www.zonwering.nl

In onze showroom vindt u een ruime opstelling van de Roma rolluiken.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  09.00 tot 16.00 uur
Woensdag:  09.00 tot 16.00 uur
Donderdag:  09.00 tot 16.00 uur
Vrijdag:  09.00 tot 16.00 uur
Zaterdag:  gesloten
Zondag:  gesloten


Contactgegevens