HomeNieuwsRouteContact
ZonweringRolluikenVeranda'sHorrenRaamdecoratie
 

 

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. D.L.C. Zonwering (voorheen D.L.C. Geldrop) is hier niet voor aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van D.L.C. Zonwering of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan D.L.C. Zonwering worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. D.L.C. Zonwering heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.

Het feit dat D.L.C. Zonwering links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van D.L.C. Zonwering van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright D.L.C. Zonwering 2009.

Alle rechten voorbehouden.

  DLC Zonwering | Spegelt 102 | 5674 CD Nuenen | Tel. (040) 285 77 90 | Fax (040) 285 97 15 | Disclaimer