Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. DLC Zonwering is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van DLC Zonwering of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan DLC Zonwering worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. DLC Zonwering heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat DLC Zonwering links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van DLC Zonwering van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright DLC Zonwering 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Gesloten in verband met Zonwering Beurs

Wij zijn gesloten Woensdag 21 februari vanaf 13.00 uur tot en vrijdag 23 februari in verband met Zonwering Beurs


Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  09.00 tot 16.00 uur
Woensdag:  09.00 tot 16.00 uur
Donderdag:  09.00 tot 16.00 uur
Vrijdag:  09.00 tot 16.00 uur
Zaterdag:  gesloten
Zondag:  gesloten


Contactgegevens