Somfy IO

IO Homecontrol


Somfy IO


Wat houdt io-homecontrol® in?

Bij io-homecontrol® apparaten gaat het niet meer alleen om de door Somfy gemotoriseerde  zonweringen, rolluiken, screens of garagedeuren maar om een breed programma aan radiografisch bestuurbare producten dat ook door andere fabrikanten geleverd wordt.

Zoals verlichting, verwarming, dakvensters, ventilatie, airconditioning, deursloten, toegangshekken en warmtepompen. Dit programma wordt doorlopend uitgebreid,  waardoor u in huis iedere keer weer extra mogelijkheden krijgt om een bouwsteen toe te voegen aan een bestaande io-homecontrol® installatie.

Deze levert  daardoor steeds meer toegevoegde waarde, en door de veelheid aan combinatiemogelijkheden  ontstaat in de nabije toekomst een maximum aan comfort, veiligheid en energiebesparing.

io-homecontrol®:  de voordelen van RTS plus nog veel meer!

Een koper van io-homecontrol® producten bespaart geld en tijd.

Allereerst zijn de prijzen van io-homecontrol® motoren en besturingen vrijwel gelijk aan de prijzen van de bestaande RTS (Radio Technologie Somfy)-motoren en besturingen.

Ook delen io-homecontrol® en RTS de toepassing van draadloze besturingen waardoor het gebruik van dure bedrading en andere installatiekosten in een woonhuis vermeden wordt.

Uniek voor io-homecontrol® is de terugkoppeling op de 2-weg bedieningen dat een opdracht ook uitgevoerd is.

Zo krijgt u bijvoorbeeld te zien dat de zonwering naar beneden gaat – ook als u niet eens in dezelfde ruimte bent!


De toekomstverwachting

Door al deze voordelen is io-homecontrol® hét systeem voor de toekomst. Gebruikers zullen binnenkort hun apparatuur niet alleen bedienen met de meegeleverde afstandsbedieningen, maar ook via het internet.

Hiervoor zal gebruik gemaakt worden van een pc, maar deze bediening kan ook met een smart phone (bijvoorbeeld iPhone) kunnen gebeuren!

Dankzij de terugkoppeling krijgt u altijd een bevestiging dat alles goed is gegaan, ook als de bediening door u vanaf het vakantieadres gedaan wordt!

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Nieuwe website online!

Met trots presenteren we onze nieuwe website.

Gewijzigde openingstijden

Onze openingstijden zijn: Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur -  16.00 uur.

 


Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  09.00 tot 16.00 uur
Woensdag:  09.00 tot 16.00 uur
Donderdag:  09.00 tot 16.00 uur
Vrijdag:  09.00 tot 16.00 uur
Zaterdag:  gesloten
Zondag:  gesloten


Contactgegevens